
ヴィーガンメニュー Vegan menu
6,050円(税込)
- 7品
- 2~4名
コースメニュー
【 コースメニュー Course menu 】 ¥6,050
・桃李オリジナル野菜サラダ
Taoli Original Vegetable Salad
・白木耳入りコーンスープ
Corn Soup with White Wood Ears
・季節野菜の紅麹炒め
Sauteed Seasonal Vegetables with Red Yeast Rice
・野菜春巻と野菜の衣揚げ
Vegetable Spring Rolls and Fried Vegetables
・大豆ミートを使った麻婆豆腐
Braised tofu and soy meat in chili sauce
・焼きビーフン
Grilled Rice vermicelli
・フルーツ入り愛玉ゼリー
Aigyoku jelly with fruits
<ヴィーガンポリシー>
・当店はお店として第三者機関によるヴィーガン認証を受けておりません。
・厨房は一般調理も行うため、ヴィーガン専用ではありません。
・鉄板焼では他のお客様の食材も同じ鉄板を使用いたします。
・まな板、包丁やボールなどの調理器具の使用は通常作業のものを使用しておりヴィーガン専用ではありません。
出汁に動物性、魚介類は不使用です。
・昆布(海藻)出汁の使用はあります。
・食器等は一般のお客様に使用するものと同じものを使用いたします。
・オリエンタルベジタリアン対応ではありません。(アルコール 五葷食材を使用しています)
<Vegan Policy>
Our restaurant is not certified vegan by any third-party organization.
The kitchen is not dedicated to vegan food, as it is also used for general cooking.
We use the same teppan-yaki griddle for other customers' food.
Cutting boards, knives, bowls, and other cooking utensils are used for regular cooking, and are not dedicated for vegan use.
No animal or seafood products are used in the soup stock.
Kelp (seaweed) soup stock is used.
We use the same tableware and utensils that we use for our regular customers.
No oriental vegetarian dishes are used. (Alcohol and five pungent roots and ingredients are used.)
- 予約可能曜日
- 月・水~日・祝日・祝前日
- 滞在可能時間
- 2時間
- 予約締切
- 来店日の当日9時まで
2025/03/02 更新